El Parc Agrari de la Conca d’Òdena uneix forces amb la Xarxa de Bancs de Terres

 

L’adhesió suposa un impuls decisiu per a la recuperació de camps de conreu en desús a l’Anoia.

 

 

 Un nou informe d’anàlisi de la Diputació de Barcelona revela el potencial agrícola amagat als municipis de la demarcació.  

A

 

Decret 169/2023, de 12 de setembre, del procediment per declarar una parcel·la agrícola i ramadera en desús i del funcionament del Registre de parcel·les agrícoles i ramaderes en desús

S’ha publicat el nou Decret que  regularà les terres agrícoles i ramaderes que est

 

En una jornada de reflexió i debat amb experts celebrada ahir al Parc Rural del Montserrat, la corporació va aprofundir en l’elaboració del Pla d’Acció pel Relleu Agrari de les comarques barcelonines.

Aquest dijous, 7 de setembre, la

 

Constarà de tres objectius principals: facilitar el relleu generacional, fomentar l’emprenedoria i recuperar els camps de conreu en desús

La Diputació de Barcelona ha posat en marxa el Pla d’Acció pel Relleu Agrari, un full de ru

 

L’expert en bancs de terres explica el funcionament d'una eina clau per recuperar camps abandonats i atraure joves emprenedors agraris.

 

Una nova actuació de la Xarxa de Bancs de Terres preveu el restabliment de l’activitat agrària a 22 hectàrees actualment en desús a les comarques barcelonines.

 

 

En total, els dos tècnics responsables oferiran una quinzena de sessions d’informació i assessoria amb l'objectiu d’apropar el projecte a les persones del territori.