Un nou informe d’anàlisi de la Diputació de Barcelona revela el potencial agrícola amagat als municipis de la demarcació.  

A

 

En una jornada de reflexió i debat amb experts celebrada ahir al Parc Rural del Montserrat, la corporació va aprofundir en l’elaboració del Pla d’Acció pel Relleu Agrari de les comarques barcelonines.

Aquest dijous, 7 de setembre, la

 

Constarà de tres objectius principals: facilitar el relleu generacional, fomentar l’emprenedoria i recuperar els camps de conreu en desús

La Diputació de Barcelona ha posat en marxa el Pla d’Acció pel Relleu Agrari, un full de ru

 

Conxita Enrich busca a través del Banc de Terres del Parc Rural del Montserrat una persona que pugui fer-se càrrec de les 12 hectàrees que té en propietat gràcies a una herència familiar.

 

Aquestes formacions s’han adreçat a joves que volen incorporar-se a l’activitat agrària i per la pagesia en actiu interessada a fer la transició cap a l’agricultura ecològica.

 

CÀPSULES FORMATIVES DEL BANC DE TERRES DEL PARC RURAL DEL MONTSERRAT

Prepara el teu futur!

 

El Banc de Terres del Parc Rural del Montserrat dóna resposta a una demanda en continu creixement

Ara mateix compta amb vint parcel·les, el que representa un increment del 35% des de l’inici oficial de la pandèmia de la Covid-19. L’augment de l’oferta de terrenys permet acollir la deman

 

El Parc Rural de Montserrat promou la venda a domicili dels seus productes locals durant el confinament

Productes
 
Un banc de terres per recuperar la pagesia a l'entorn de Montserrat
 
Comença a caminar el Banc de Terres del Parc Rural del Montserrat, inici de sessions informatives a la ciutadania.