Coworking BCN Smart Rural- Col·laborem per avançar!

Data:
Autor:

La xarxa de difusió Coworking BCN Smart Rural és una eina de divulgació dels diferents espais de coworking emmarcat en el projecte "BCN Smart Rural". Aquesta actuació forma part de l'Operació Rural Innova del projecte i és desenvolupada per ARCA, l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya.

Aquesta acció específica es crea amb el doble objectiu de crear una comunitat especialitzada per facilitar el relleu generacional al món rural (CO-Rural) i alhora, fomentar la creació de xarxes entre els diferents espais de coworking de l'àmbit del projecte. Per tal de facilitar l'acompanyament als espais i ajudar en la difusió dels seus actes, s'inicia un butlletí informatiu adreçat als espais de coworking, als seus coworkers i a tots i totes les persones emprenedores que volen estar informades.

Et vols subscriure al butlletí? aquí
 

"BCN Smart Rural" és un Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial (PECT), liderat per la Diputació de Barcelona i que té com a entitats sòcies el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya i ARCA.

Projecte cofinançat pel Fons Social Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.

 

més informació a: info@cowocatrural.cat