El Parc Rural de Montserrat promou la venda a domicili dels seus productes locals durant el confinament

Productes
 
Comença a caminar el Banc de Terres del Parc Rural del Montserrat, inici de sessions informatives a la ciutadania.
 
El proper 17 d’octubre es donarà a conèixer aquest projecte que pretén evitar l’abandonament de les terres de conreu i mantenir l’entorn agroforestal
 
Busques terra per a conrear? Tens terres disponibles? L’Ajuntament d’Abrera, conjuntament amb la Diputació de Barcelona, està treballant en un projecte per a la recuperació de les terres agràries abandonades o en desús al municipi. L’objectiu és evitar l’abandonament de les terres de conreu i el manteniment del mosaic agroforestal dels entorns de Montserrat.
 
El Parc Rural del Montserrat, l’associació de municipis situats a l’entorn de la muntanya de Montserrat per promoure noves iniciatives econòmiques en aquest territori, especialment en el desenvolupament agrari, presenta el Banc de terres, un projecte per recuperar i posar en valor terrenys agrícoles que estan en desús o abandonats, posar-los novament en activitat i ..
 
El Parc Rural del Montserrat continua la seva activitat amb l’impuls d’un nou projecte emmarcat dins el gran objectiu de desenvolupar l’activitat agroalimentària dels municipis que envolten la muntanya de Montserrat. Es tracta del Banc de Terres, que pretén posar en valor terrenys agrícoles que actualment estan en desús o abandonats per tal d’augmentar les terres arables i facilitar l’accés a la terra a la pagesia de la zona. A Olesa de Montserrat, s’han identificat més d’una vintena de terrenys susceptibles d’entrar dins aquest Banc de Terres ..